top of page

Zondag 24 april 2022 van 10-17 uur Schimmert

We mogen weer! Kunstroute Rondje Watertoren

We mogen weer! Kunstroute Rondje Watertoren

Op zondag 24 april gaat Kunstroute Rondje Watertoren weer van start. De 14e editie! Ons stralende middelpunt is natuurlijk onze Schimmertse watertoren. Van hieruit kunt u weer diverse routes lopen en kunst op bijzondere locaties bewonderen. Tussen 10 en 17 uur staan 74 kunstenaars op 45 locaties voor u klaar om hun werken te tonen. We hadden nog nooit zo’n groot aanbod en een ieder staat vol enthousiasme in de startblokken om na 2 jaar weer te kunnen genieten van schilderijen, beelden, keramiek, sieraden en nog veel meer in ons mooie Sjömmert. We doen een schietgebedje voor een stralend mooie dag!",

Pleisterplaatsen en vertier
Voor de inwendige mens kunt u op deze dag terecht bij het Schutterslokaal in Klein Haasdal, Restaurant Le Cremant, Brasserie Bie-ein, Café-Zaal ’t Weverke, Herberg Mareveld en De Reusch. Daarnaast zal de Hurricane Brassband aanwezig zijn in de Nieuwstraat, de Moezeband geeft om 14 en 15 uur een uitvoering in de kerk en op onze locatie Hoofdstraat 69 zal een demonstratie siersmeden worden gegeven.

Kijk voor specifieke aanvangstijden van alle activiteiten, locaties en kunstenaars in de folder en houdt onze website
www.rondjewatertoren.nl in de gaten. U kunt ons natuurlijk ook op facebook volgen. Op zondag 24 april zal er bij de watertoren een centrale informatiepost zijn.

Entree: Vrije gift.

bottom of page